BEGELEIDING OP MAAT

Begeleiding op maat

Met een begeleiding op maat ondersteunen we jouw werking over een langere periode. We bekijken uitvoerig voor welke uitdagingen jouw organisatie staat en hoe we die vraagstukken samen kunnen aanpakken. Samen stellen we een traject op. In dit traject kunnen vormingen en intervisies zitten, maar komen we ook langs met advies, tips... Een intensievere begeleiding waarbij we het traject nauwkeurig opvolgen, documenteren en eventueel bijsturen om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan jouw vraag! Eerdere begeleidingen liepen van het faciliteren van een veranderingsproces binnen een organisatie over een traject naar een sterker team tot het begeleiden van een traject in het ontwikkelen van een missie & visie.

"Bedankt voor de intensieve samenwerking! Ik vind het heel aangenaam samenwerken met u: constructief en flexibel. Dikke merci, uw ondersteuning heeft ons echt verder gestuwd."
STafmedewerker
Aanspreekpunt traject

HOE GAAN WE TE WERK?

Stel uw vraaag

Contacteer ons met een vraag! Dit kan via hvanhee@kessels-smit.com of via 0476/589104!

Vraagverduidelijking

Samen gaan we op zoek naar welke ondersteuning het beste is voor jouw organisatie! Als we kiezen voor een traject, dan spreken we af om samen te zitten en om de uitdagingen waarmee jouw werking zitten goed onder de loep te nemen. Daarna hebben we het over de termijn, de inhoud, de locatie... en stellen we samen het traject op. In dit traject kunnen vormingen en intervisies zitten, maar komen we ook langs met advies, tips...

Opstellen van een offerte

Op basis van de vraagverduidelijking wordt een offerte opgesteld voor een begeleidingstraject.

Traject

Als de offerte goedgekeurd wordt gaan we over tot actie en wordt het traject uitgevoerd. Binnen deze intensievere begeleiding volgen we het traject nauwkeurig op, documenteren we het proces en sturen we dit eventueel bij!

Facturatie

Na het traject ontvang je de factuur; op basis van de eerder goedgekeurde offerte. Indien het traject over meerdere (kalender)jaren loopt, kan er gekozen worden om deze per kalenderjaar op te splitsen.

VOLG ONS VIA FACEBOOK & INSTAGRAM